vejledninger3
Her kan du finde sy-vejledninger
Hvis din computer ikke kan læse pdf-filer, kan  Acrobat Reader 8 hentes ved at klikke her.
Gæstebog
106 indlæg
2017/07/04 18:06
Har i dag modtaget Rosendugen,
Tak for fin service mht længde.
Og en fin gave fulgte med pga lang leveringstid
Birthe Ruhoff
Klik for større billede
Let's Stitch Nykøbing Sj.

Workshop - Nykøbing Sj. bib.

Workshop - ny åben kreativ klub på Nykøbing Sjælland Bibliotek.

For nybegyndere, erfarne og eksperter som vil lære at brodere, sy stramaj puder eller lave Rya-tæpper. Se de nyeste tendenser indenfor broderi.
Marie-Louise Rosenstand fra korsting.dk har sammen med lokale aktive og meget dygtige brodeuser taget initiativ til en ny kreativ klub "Let's stitch 2-gether" på Nykøbing Sjælland Bibliotek. Her kan nybegyndere, erfarne og eksperter brodere, sy og endda lave tæpper sammen.

Marie-Louise opfordrer alle til at komme til et par kreative timer og få mulighed for at lære at brodere, sy stramaj puder eller lave Rya-tæpper. Der vil være hjælp til alt fra at tråde den første nål, til at lave ombuk på et juletræstæppe eller montere en pude. For de lidt mere øvede vil der være mulighed for at dele erfaringer og se de nyeste tendenser indenfor broderi.

Korssting.dk medbringer et bredt udvalg af sy-pakninger med stof, mønster, nål og tråd, som kan købes på stedet. Deltagerne kan selvfølgelig også medbringe deres eget sytøj.

Det er gratis at deltage og man behøver ikke melde sig til på forhånd. Her er mulighed for at købe kaffe og kage og vand!

Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj

Pris: 0,00 DKK