Klik for større billede
S7001B

Mønster efter billede - broder dit eget billede

Uanset om det er dine kære, søde kælsedyr eller bare et billede som du godt ka lide, vil DMC's "Stitch-A-Photo" service gøre det muligt for dig at brodere dit billede eller du kan vælge at give broderimønsteret som en personlig gave.
Denne pakke indeholder en ordreseddel og kuvert til at sende dit foto i.
Stof og garn købes herefter hos din lokale forhandler af DMC garn.


Stitch-A-Photo anbefales ikke til begyndere.
DMC kan kun gengive det, som vises på billedet og broderimønsteret som fremsendes, vil være den mest direkte gengivelse af det fotografi, du indsender. Du kan vælge imellem: Fuld farve, sort/hvid eller sepia-toner (brunlig). "Stitch-A-Photo" kan udarbejde detaljerede diagrammer til Aida og stramaj. Du kan selv vælge hvilke type stof og finhed, du vil foretrække at sy dit billede på.

Alt dette vælger du først når du har modtaget pakken fra os. Pakken fra os indeholder en ordreseddel samt en konvolut, som herefter sendes til DMC i England! Det er DMC i England som står for processen og sender det færdige mønster til dig. På ordresedlen angiver du hvilke farver du ønsker billedets mønster skal angives i samt type stof. Det er også muligt at vælge at sende billedet via email. Denne emailadresse står ligeledes på ordresedlen i pakken, som du får tilsendt af os.

Ordreformular på dansk.

Pris: 267,00 DKK