New Customer
Continue
By creating an account at Korssting.dk you will be able to shop faster, be up to date on an orders status, and keep track of the orders you have previously made.
 
Returning Customer
E-mail Address:
Password:
 
Password forgotten? Click here.
vejledninger3
Her kan du finde sy-vejledninger
Hvis din computer ikke kan læse pdf-filer, kan  Acrobat Reader 8 hentes ved at klikke her.
Guestbook
57 comments
2014/04/16 02:14
Har vaeret en stor kunde af korssting.dk i mange aar. Foerst Pernille og nu Marie-Louise. Altid vaeret tilfreds med den gode betjening, som aldrig har fejlet, selv om jeg bor helt nede i Australien. LONG LIVE THE ROSENSTAND DESIGNS. Nothing can compete.
Jytte Frausing West

4. generation fortsætter i broderibranchen
Marie-Louise Rosenstand er 4. generation i branchen for broderi og håndarbejde. Det var hendes oldemor, der var indehaver af Clara Wæver på Strøget i København og hendes bedsteforældre Eva og Jørgen Rosenstand, der stiftede Eva Rosenstand, og Pernille Rosenstand som grundlagde Skandinavisk Korssting Center.

Marie-Louise udtaler: 'Jeg er pave stolt af min titel som 4. generation, og jeg ville ønske min oldemor kunne se hendes værk stadig bære frugt. De smukke broderi klassikere er stadig populære og Stramaj og Rya er ved at blive et solidt håndarbejde også. Puder syet på stramaj samt ryatæpper er meget in for tiden. Juletræstæpper, julekalendere, påskepynt og påskeløbere samt klokkestrenge er også på hitlisterne. Jeg er vild med udviklingen i broderi branchen, og glædes over at kunne være en del af den hver dag.'