vejledninger3
Her kan du finde sy-vejledninger
Hvis din computer ikke kan læse pdf-filer, kan  Acrobat Reader 8 hentes ved at klikke her.
Gæstebog
104 indlæg
2017/03/31 11:29
Du er ikke en Rosenstand for ingenting - du viderefører Rosenstands fabelagtige serviceniveau. Jeg er dybt taknemmelig for en masse hjælp, når jeg flere gange har bedt om ting, der ikke er standardpakninger - eller som nu, ting I egentlig ikke forhandler.
Berit Grønkjær

Duge & Puder & The hætter

En broderet dug på et middagsbord har altid imponeret og bliver det naturlige samtaleemne under middagen. At brodere en hel dug er et stort arbejde og man skal nok ikke starte på de største duge som det første projekt, men når man en gang er færdig har man lavet et klenodie som kan fortsætte at imponere i generationer fremover.

Broderede puder er rigtig kommet i vinden i løbet af de senere år. Forskellige motiver og farver på puderne, giver med det samme et nyt pust til sofaen eller lænestolen. De fleste af vores puder tager ikke lang tid at brodere og mange er færdig monteret med lynlås så broderiet lynhurtigt kan komme på udstilling i stuen.

Der vel ikke noget, som er så traditionelt som en broderet tehætte. Det hører på en måde sammen, en potte med the og en smukt broderet dyne til at holde den varm. Det giver en hyggelig stemning. Har du lavet den broderede tehætte selv, vil alle der ser den blive imponeret.